Finsnickare Nybro

Oscars Finsnickeri – finsnickare Nybro

Från drömmar till verklighet

Välkommen till Oscars Finsnickeri – din finsnickare i Nybro med omejd. Jag tillverkar handgjorda snickeriprodukter som möter dina unika behov. Med en passion för trä och ett hantverkskunnande som byggts upp över åren, har jag som ensam snickare specialiserat mig på att tillverka skräddarsydda inredningslösningar för både företag och privatpersoner.

Låt mig hjälpa dig att förverkliga dina snickeridrömmar. Kontakta mig idag för att diskutera ditt nästa projekt. Jag ser fram emot att arbeta med dig och skapa något unikt och vackert tillsammans.

Finsnickare Nybro

Specialanpassade möbler

Jag tillverkar allt från vackra matsalsbord till platsbyggda bokhyllor och garderober som passar perfekt in i din inredning. Varje detalj är noga utformad för att spegla din personliga stil.

Båtsnickeri

Är du båtägare och behöver snickerireparationer eller anpassade trädetaljer till din båt? Jag har kunskapen för att göra din båt så funktionell och elegant som möjligt.

Dörrtillverkning

Behöver du i Nybro en unik dörrlösning för ditt hem eller företag? Jag skapar dörrar som är både funktionella och vackra, och som håller i många år framöver.